Näyttelyhumua ja B-pentujen pentutreffit

Kesän mittaan on käyty muutamissa näyttelyissä, ja vielä olisi edessä jokunen näyttelyreissu ja toivon mukaan parit MEJÄ-kokeet tälle vuodelle. Ohessa koontia kesän näyttelytuloksista. Lopussa kuvia B-pentujen pentutapaamiselta 14.8., mukavaa oli päästä näkemään Nopan ja Taven jälkikasvua!

Rumble’s Another Dance ”Bertta” – FI JMVA!

Bertta pyörähti heinäkuun alussa 2.7. Asikkalan ryhmänäyttelyssä saaden kolmannen juniorisertinsä ja näin valioitui Suomen juniorimuotovalioksi, tuomarina Hilkka Salohalla. Kirsikkana kakun päällä vielä BIS3 JUN -sijoitus! JUN-ERI1 SA PN3 VARA-SERT, JUN ROP JUN-SERT – BIS3 JUN

Mikkeli KR 9.7.

Rumble’s As One Does ”Milla” – NUO ERI1 PN2 VARA-SERT – Millan ensimmäinen virallinen näyttely, hienosti meni!

Mäntyharju RN 13.8.

Rumble’s As One Does NUO-EH

Strongline’s Zesty Touch KÄY-EH

Kouvola KR 20.8.

Rumble’s Another Dance NUO-ERI

Strongline’s Zesty Touch KÄY-EH

B-pentujen pentutreffit 14.8.

B-pennut treffasivat helteisessä säässä 5kk ikäisinä. Kuumana päivänä koitettiin pitää arkitottis- ja näyttelytreenit lyhyinä ja välissä vilvoiteltiin järvessä. Kaikki 5 pentua kävivät myös tutustumassa sorkkaan. Hienosti meni kaikilta osin ja pentusilla oli mukava päivä! Kiitos kaikille mukana olleille!

R. Burlesque Queen ”Akka”
R. Ballroom Tango ”Titi”
R. Breakdancer ”Alma”
R. Bachata Baby ”Mandi”
R. Boogie Shoes ”Kamu”