Ensimmäinen vuosi Rumble’s -ryminää takana…

Saimme kennelnimen Rumble’s juuri ennen joulua 2020, eli ensimmäinen vuosi kasvatusta on nyt takana. Vuoteen on mahtunut paljon huikeita hetkiä ja onnistumisia niin taipumuskokeissa, näyttelyissä kuin mejässäkin. Ensimmäinen pentueemme syntyi Martalle tammikuussa, ja olemme ilolla saaneet seurata Martan jälkikasvun ensimmäistä vuotta. Iso kiitos aktiivisille kasvattiemme omistajille kuluneesta vuodesta! Saamme olla hyvin tyytyväisiä ja kiitollisia niin monesta asiasta tänä vuonna. Nyt rauhoitumme koirien kanssa joulun viettoon, ja sitten suunnataan katse tulevaan vuoteen suunnitelmineen…mm. seuraavaa pentuetta toivomme ensi keväälle. Pentusuunnitelmista tiedotamme lisää, kunhan ovat ajankohtaisia.

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2022 toivottaa Rumble’s labradorit taustajoukkoineen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s