Heinäkuun touhuamisen tuloksia

Heinäkuu on ollut harrastamisen osalta aktiivista, ja tähän mennessä ollaan joka viikko ja viikonloppu oltu koirien kanssa reissun päällä. Tätä touhotusta on kyllä pitkän koronavuoden jälkeen kaivattukin! Tässä hieman koontia heinäkuun tapahtumista ja saavutetuista tuloksista tähän mennessä.

Nopan ensimmäinen MEJÄ-koe Mäntyharjussa 7.7.2021 – AVO1

Noppa (Strongline’s Zesty Touch) kävi ensimmäistä kertaa MEJÄ-kokeessa heinäkuun alussa. Ennen koetta ehdittiin treenata vain pari kertaa lyhyehköt jäljet, joista Noppa suoriutui hyvin. Ei kuitenkaan ollut kummoisia odotuksia kun kokeeseen lähdettiin. Ja mitäs Noppa sitten tekikään! Jäljesti koko koejäljen hienosti ilman yhtään hukkaa. Pientä nuoren koiran epävarmuutta oli vielä paikoin havaittavissa, mutta Noppa ratkaisi sille hankalatkin kohdat hyvin. Kotiin lähdettiin hymyssä suin AVO1 -tuloksen kanssa. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kokeita!

Väsyneet mutta onnelliset mejäilijät

Näyttelyt

Rantasalmi KR 3.7. – tuomari Alvar Ristikivi

Strongline’s Zesty Touch ”Noppa” NUO-ERI SA PN4

Ruokolahti RN 10.7. – tuomari Hannele Jokisilta

Strongline’s Zesty Touch NUO-ERI NUK2

Strongline’s Rule Breaker ”Ramona” AVO-H

Riihimäki, labradorinnoutajien pääerikoisnäyttely 17.7. – tuomarit Kirsi Nieminen, Matja Ficko, Jan-Erik Ek

Aivan mahtava päivä erkkarissa Riihimäellä! Martan pennut Bertta (Rumble’s Another Dance) ja Sulo (Rumble’s All That Jazz) ensimmäistä kertaa näyttelyssä loistavalla menestyksellä. Kyllä ollaan meidän pentusista ylpeitä. Onnea Bertan ja Sulon kotijoukoille hienoista sijoituksista! Meidänkin tytöt kävivät kaikki pyörähtämässä kehässä, ja kivasti meni. Kaikenkaikkiaan ihana päivä paahtavasta helteestä huolimatta!

Rumble’s Another Dance ”Bertta” PPEK1 KP, VSP PENTU

Rumble’s All That Jazz ”Sulo” PPEK2 KP

Strongline’s Zesty Touch NUO-ERI

Strongline’s Rule Breaker KÄY-ERI

Strongline’s Versace VAL-ERI

R. Another Dance VSP pentu
Bertta
Sulo

Ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä…

Toivotimme tervetulleeksi laumaamme uuden jäsenen. Strongline’s Kissin Maid eli tutummin Helga on nyt asustanut uudessa kodissa reilun viikon ja kotiutunut hyvin. Iso kiitos Tiinalle tästä sydäntenvalloittajasta! Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan Helga-neidin kanssa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s