Uutiset


Nopan ja Taven pennut ovat syntyneet

Iloisia uutisia: meillä on pentuja! Nopan ja Taven pennut syntyivät maanantaina 14.3. Pentuja syntyi kaikkiaan 8 (5n + 3u). Synnytys sujui ongelmitta ja Noppa sekä pennut voivat oikein hyvin. Kaikki pennut ovat alustavasti varattuja. Tästä alkaa pienten labradorien matka kohti suurta maailmaa ja omia koteja, joissa heitä varmasti jo kovasti odotetaan. Ensin kuitenkin vietetään muutamaJatka lukemista ”Nopan ja Taven pennut ovat syntyneet”

Keltaisia pentuja toiveissa maaliskuulle

Pentusuunnitelmat ovat nyt päässeet etenemään, ja Noppa (Strongline’s Zesty Touch) on astutettu Tavella (Strongline’s Cross-Country). Nyt vain odotellaan ja toivotaan parasta, jotta Noppa olisi kantava ja saisimme pentuja maaliskuun puolivälissä viikolla 11. Lisätietoja yhdistelmästä ”pennut” -sivulla ja kennelliiton jalostustietojärjestelmässä. Pentutiedustelut ovat tervetulleita, mutta huomiothan ettemme vielä tässä vaiheessa ota varsinaisia varauksia vastaan. Ensisijaisesti toivomme pentujenJatka lukemista ”Keltaisia pentuja toiveissa maaliskuulle”

Ensimmäinen vuosi Rumble’s -ryminää takana…

Saimme kennelnimen Rumble’s juuri ennen joulua 2020, eli ensimmäinen vuosi kasvatusta on nyt takana. Vuoteen on mahtunut paljon huikeita hetkiä ja onnistumisia niin taipumuskokeissa, näyttelyissä kuin mejässäkin. Ensimmäinen pentueemme syntyi Martalle tammikuussa, ja olemme ilolla saaneet seurata Martan jälkikasvun ensimmäistä vuotta. Iso kiitos aktiivisille kasvattiemme omistajille kuluneesta vuodesta! Saamme olla hyvin tyytyväisiä ja kiitollisia niinJatka lukemista ”Ensimmäinen vuosi Rumble’s -ryminää takana…”