Uutiset


Näyttelyhumua ja B-pentujen pentutreffit

Kesän mittaan on käyty muutamissa näyttelyissä, ja vielä olisi edessä jokunen näyttelyreissu ja toivon mukaan parit MEJÄ-kokeet tälle vuodelle. Ohessa koontia kesän näyttelytuloksista. Lopussa kuvia B-pentujen pentutapaamiselta 14.8., mukavaa oli päästä näkemään Nopan ja Taven jälkikasvua! Rumble’s Another Dance ”Bertta” – FI JMVA! Bertta pyörähti heinäkuun alussa 2.7. Asikkalan ryhmänäyttelyssä saaden kolmannen juniorisertinsä ja näinJatka lukemista ”Näyttelyhumua ja B-pentujen pentutreffit”

Kevään ja alkukesän 2022 näyttely- ja koetuloksia

Keväällä ja alkukesästä on ehditty käydä jo muutamissa näyttelyissä ja kokeissa. Martan tyttäret Bertta ja Hali ovat kilpailleet junioriluokassa hienolla menestyksellä sillä välin, kun omat koirat ovat kotona kasvatelleet karvojaan. Nopan kanssa puolestaan päästiin aloittamaan MEJÄ-kausi, kun startattiin ensimmäisiä kertoja voittajaluokassa. Ohessa koontia tämän vuoden tuloksista tähän mennessä. Kouvola RN 17.4.2022 – tuomari Paula RekirantaJatka lukemista ”Kevään ja alkukesän 2022 näyttely- ja koetuloksia”

Nopan ja Taven pennut ovat syntyneet

Iloisia uutisia: meillä on pentuja! Nopan ja Taven pennut syntyivät maanantaina 14.3. Pentuja syntyi kaikkiaan 8 (5n + 3u). Synnytys sujui ongelmitta ja Noppa sekä pennut voivat oikein hyvin. Kaikki pennut ovat alustavasti varattuja. Tästä alkaa pienten labradorien matka kohti suurta maailmaa ja omia koteja, joissa heitä varmasti jo kovasti odotetaan. Ensin kuitenkin vietetään muutamaJatka lukemista ”Nopan ja Taven pennut ovat syntyneet”