Uutiset


Elokuun näyttelytuloksia ja touhuiluja

Elokuussakin ollaan ahkerasti käyty joka viikonloppu näyttelyissä. Martan A-pennut ovat debytoineet hienolla menestyksellä, ja pääsipä kehäkettu-Marttakin pitkästä aikaa pyörähtämään kehässä. Nyt taidetaan pitää vähän näyttelyistä taukoa, annetaan pentujen kasvaa ja Nopan kasvatella karvojaan… Savitaipale RN 7.8. Strongline’s Zesty Touch ”Noppa” NUK1 ERI SA PN2 VASERT Club Show, Espoo 14.8. Labradorinnoutajakerhon Club Show’ssa saatiin ensin reilustiJatka lukemista ”Elokuun näyttelytuloksia ja touhuiluja”

Heinäkuun touhuamisen tuloksia

Heinäkuu on ollut harrastamisen osalta aktiivista, ja tähän mennessä ollaan joka viikko ja viikonloppu oltu koirien kanssa reissun päällä. Tätä touhotusta on kyllä pitkän koronavuoden jälkeen kaivattukin! Tässä hieman koontia heinäkuun tapahtumista ja saavutetuista tuloksista tähän mennessä. Nopan ensimmäinen MEJÄ-koe Mäntyharjussa 7.7.2021 – AVO1 Noppa (Strongline’s Zesty Touch) kävi ensimmäistä kertaa MEJÄ-kokeessa heinäkuun alussa. EnnenJatka lukemista ”Heinäkuun touhuamisen tuloksia”

A-pentujen pentutreffit 20.6.2021

A-pennut treffasivat tänään helteisessä säässä 5kk iässä. Ohjelmassa oli arkitottis-, näyttely-, ja nome-treeniä, sekä tietysti grillimakkaraa ja uintia. Onneksi koirat ja ihmisetkin pääsivät päivän mittaan viilentymään Korpijärveen, muuten olisi ollut tukalat oltavat helteessä! Treenit meni kaikilta osin hienosti ja oli tosi kiva päästä näkemään Martan pentuja. Kiitos mukavasta päivästä kaikille mukana olleille! A-pennut 5kk (BigJatka lukemista ”A-pentujen pentutreffit 20.6.2021”